ΑΡΝΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ
Περιφερειακή Ευόσμου Θεσ/νίκη
Τηλέφωνο: 030-2310690.399
Κινητό: 030- 6932319480
arnakis81@yahoo.co.uk
Θρυμματιστές TP

Photo Προσπεκτ
Τεχνικ.Πληροφ
Ονομασία Περιγραφή
Θρυμματιστής TP100 pdficon TP100 Θρυμματιστής τυμπάνου με κάθετα τοποθετημένο στόμιο. Σταθερός και αποτελεσματικός θρυμματιστής για κοπή κλαδιών διαμέτρου  μέχρι 100 χιλ. Εισαγωγή και κοπή υλικού γίνεται με συνδυασμό μεταξύ του καθέτου στομίου και των τοποθετημένων λεπίδων στον κύλινδρο σε σχέση με τον άκμονα.
Απαιτούμενή Υπποδύναμη: Από 15 ίππους
Θρυμματιστής TP150 pdficon TP150 Μικρός σταθερός και αποδοτικός θρυμματιστής με υδραυλική τροφοδοσία για κοπή κλαδιών διαμέτρου μέχρι 150 χιλ. Το ενσωματωμένο υδραυλικό σύστημα ρυθμίζει τους δύο οριζόντιους κυλίνδρους και εξασφαλίζει δυνατή και έυκολη λειτουργία.
Ο TP 150 είναι θρυμματιστής δίσκου που το υλικό κόβεται σε κάθετη γωνία. Η καρδιά του μηχανήματος είναι δύο λεπίδες και δύο άκμονες. Αποτελεσματική  κοπή με όμορφα και ομοιογενή θρύμματα.
Απαιτούμενή Υπποδύναμη: Από 25 ίππους 
Θρυμματιστής TP200 pdficon TP200 Αυτό είναι το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Θρυμματιστών TP και όχι χωρίς λόγο. Λειτουργικότητα και ευελιξία είναι αποφασιστικοί παράγοντες για πολλούς αγοραστές. Ο TP 200 είναι ένας θρυμματιστής με υδραυλικό στόμιο, τρεις λεπίδες και τρεις άκμονες. Απλό , ευέλικτο και αποτελεσματικό για κλαδιά ή ολόκληρα δέντρα διαμέτρου μέχρι 200 χιλ. Το δέντρο τραβιέται από δύο υδραυλικά κινούμενους τροφοδοτικούς κυλίνδρους, και κόβεται σε κάθετη γωνία.
Απαιτούμενή Υπποδύναμη: Από 40 ίππους 
Θρυμματιστής TP250 pdficon TP250 Εάν επιθυμείτε έναν θρυμματιστή μεγάλης ικανότητας, ευελιξίας και ομοιόμορφα θρύμματα ο TP 250 είναι η λύση. O TP 250 είναι ένας θρυμματιστής δίσκου με υδραυλικό στόμιο. Αποτελεσματικός για καθαρισμό και κοπή ρινισμάτων από κλαδιά σε διάμετρο από διάμετρο δαχτύλου μέχρι 250 χιλ. Ο μεγάλος δίσκος στροφείου σε συνδυασμό με τρεις λεπίδες, τρεις άκμονες, κάθετη κοπή και δύο οριζόντιιους τροφοδοτικούς κυλίνδρους εξασφαλίζουν αποτελεσματικό θρυμματισμό των πάντων. Από λεπτά κλαδιά ως ολόκληρα δέντρα.
Απαιτούμενή Υπποδύναμη: Από 60 ίππους
Θρυμματιστής TP230 pdficon TP230 Ένας δυνατός θρυμματιστής - με συζευκτήρα για καρότσα- για κοπή δέντρων διαμέτρου μέχρι 230 χιλ. Οι κάθετοι τροφοδοτικοί κύλινδροι και η γωνία κοπής των 45 βαθμών εξασφαλίζουν δυναμική και χωρίς προβλήματα κοπή ακόμα και μη ίσιων κορμών. Ο TP 230 είναι ο σωστός θρυμματιστής εάν επιθυμείτε η συσσώρευση θρυμμάτων σε καρότσα. Ταυτόχρονα το γωνιακά τοποθετημένο στόμιο επιφέρει μεγάλα προτερήματα όταν το υλικό που θα κοπεί είναι ξαπλωμένο κατά μήκκος του δρόμου.
Απαιτούμενή Υπποδύναμη: Από 50 ίππους 
Θρυμματιστής TP270 pdficon TP270 Θρυμματιστής δίσκου με υδραυλικό στόμιο και τοποθέτηση 45 μοιρών πλάγια όπισθεν. Δυναμικός και αποτελεσματικός θρυμματιστής για δέντρα μέχρι και 270 χιλ. Οι οριζόντιοι τροφοδοτικού κύλινδροι και η γωνία κοπής των 45 βαθμών εξασφαλίζουν μεγάλη ικανότητα και δυναμική εισαγωγή ακόμα και ολόκληρων δέντρων. Ο TP 270 παραδίδεται είτε για χειρωνακτική χρήση ή για χρήση με γερανό.
Απαιτούμενή Υπποδύναμη: Από 100 ίππους
Θρυμματιστής TP280 pdficon TP280 Ο TP 280 είναι ένας δυνατός και σταθερός θρυμματιστής, ιδανικός για επαγγελματική δασική χρήση. Ο θρυμματιστής εφαρμόζεται σε τρακτερ με στήριξη 3ων σημείων και ανατρεπόμενο αμαξάκι που εφαρμόζεται στο εμπρόσθιο του τρακτέρ. Ο μακρύς σωλήνας εξαγωγής καθοδηγεί τα θρύμματα πάνω από το τρακτέρ και κατευθείαν στο αμαξάκι.
Απαιτούμενή Υπποδύναμη: Από 135 ίππους 
Θρυμματιστής TP400 pdficon TP400 Ο TP 400 είναι ο πιο ιδανικός θρυμματιστής για παραγωγή θρυμμάτων επαγγελματικής δασικής χρήσης. Έχει εφαπτόμενο γερανοσωλήνα και στόμιο παράλληλα με την διεύθυνση κυκλοφορίας. Ο θρυμματιστής εφαρμόζεται στο σύζευγμα 3ων σημείων του τρακτέρ. Ο TP 400 είναι για γρήγορο και αποτελεσματικό θρυμματισμό έως 400 χιλ. διαμέτρου ΄δεντρου.
Απαιτούμενή Υπποδύναμη: Από 200 ίππους tp 270 woodchipperskidloaderunimog climbing